12. jan. 2013

Lotte 3 år!

Happy birthday to you! 


Lille go`e gullet! Så var du plutselig blitt 3år. 
Den store dagen var jo egentlig igår, men vi har feiret idag og derfor kommer bursdagsinnlegget ditt idag.
Nå har jeg skrevet noen ord til deg her på bloggen hver bursdag og jeg koser meg så med å se tilbake på det og håper og tror at du også vil ha glede av det i årene som kommer.


Du er vårt lille sjarmtroll som alltid har et smil på lur.
Du viser oss mer og mer av personligheten din og du er ei herlig, skjønn og selvstendig jente!
Stor-jente-seng har du hatt ei stund og nå er også sengehesten tatt av. Du sover som regel fint gjennom hele natta, men er ikke så altfor glad i å stå opp kjempe tidlig på morgenen. Men når du først har stått opp og kommet igang, er det full fart hele dagen!


Du er veldig flink med ord og til å gjøre deg forstått. Du er blitt kjempeglad i å lese sammen med mamma og pappa og vi hører stadig at du går rundt og synger eller nynner på en eller annen sang.
Dukker er du veldig glad i å leke med og det er så gøy å snik-kikke når du ordner og styrer med dukkevogna og pakker sekken for å dra på tur ut i stua eller på kjøkkenet!   


Et lite bøllefrø må jeg jo også si at du er, men et veldig sjarmerende et.
Du tester grenser, som barn skal- og gjør og vi lærer hverandre å kjenne mer og mer for hver dag. For en fantastisk reise det er å følge sine barns utvikling. Takk for at vi får følge akkurat deg Lottemor!


Gratulerer så mye med dagen skatten min!
I love you so much..


1 kommentar:

Elisabeth Kras sa...

Gratulerer! Har selv en 3,5 åring, og vet at det er en tøff men fin alder. Men stor forskjell på jenter og gutter! Ha en fin dag! :-)