19. jun. 2015

BRYLLUPET VÅRT - GETTING READY! (HAIR & MAKEUP)Vi startet dagen kl.09 på Klinikk Nova , hvor både meg og forloveren min ble sminket!De flinke og herlige jentene på Klinikk Nova stod for sminken, mens min fine venninne Nadia tryllet oss fine på håret! I forkant var jeg også her for å sette på vippe-extensions, noe jeg ble utrolig fornøyd med, og som jeg tror gjorde seg bra på bildene. Og så var både meg og min forlover/søster og gjorde neglene fine med shellack.Besøk av mine nydelig jenter fikk vi også...


Terjes søster hadde gjort dem såå fine på håret!


Og så begynte bruden og bli klar, og det var tid for et lite speilbilde, med mamma i bakgrunnen!Og et par selfies med the maid of honor!Så var det bare å vente....


Jeg ble såå fornøyd med både sminken og håret, og følte meg fin hele dagen.... 

1 kommentar:

Har en drøm sa...

Så fin du er:)
Og så like søstre! :))