14. mar. 2016

PÅSKE-REPRISE!

Den siste tiden har dette innlegget fra 2012 hatt nesten 800 sidevisninger!! Påskeprint/inspirasjon er tydeligvis noe mange googler etter nå om dagen, så da tenkte jeg å lage en liten oppsummering av mine tidligere påskeinnlegg, samt komme med litt mer inspirasjon også...

For å se alle påskeinnleggene i sin helhet og linker til bildene, går du på Påske under fanen Categories øverst på forsiden av bloggen!
I fjor kjøpte vi en stor ferdig-pakke fra Panduro med masse forskjellig påskestæsj, noe jentene syns var kjempegøy! Enkle gjør-det-selv pakker har de nok av på hobbybutikker, og ellers finner du masse ting man kan være kreativ med på feks søstrene grene, upstairs og TGR. Inspirasjon til hva du kan lage finner du lett ved å søke på nett eller direkte på pinterest. Der har jeg laget et eget "board" hvor jeg har samlet påskeinspirasjon. Noen av bildene over er derfra og trykker du HER  kommer du direkte inn på siden min!Disse laget jeg egentlig på et juleverksted, men de er jo like fine som påskepynt....


Disse ligger med forklaring i et eget inlegg i kategorien påske!


Dette vil jeg tro de fleste barn ville synes var gøy!


Og tenk så deilig å starte en av fridagene med en sånn her til frokost! 

Håper du ble inspirert til å være litt kreativ i påska, 
-både med og uten barn!
Ingen kommentarer: