3. apr. 2016

FOTOBOK - CHECK!I går ble jeg ferdig med første fotobok til Leah (0-4 år!)

Jeg har gått gjennom bloggen og laget bok med både tekst og bilder fra det jeg har skrevet om Leah. Det har tatt lang tid og det er sikkert noen år siden jeg først begynte på den... Har blitt til at jeg har gjort litt og litt innimellom når det har passet seg. Men for ikke så lenge siden fikk jeg plutselig mail fra fotoknudsen om at nettsiden skulle oppdateres 1.juni og at alle påbegynte produkter måtte bestilles innen den tid. Så da ble jeg litt stressa og måtte bare få gjort den ferdig. 

Hadde egentlig en plan om at boka skulle være frem til skolestart, men plutselig gikk det ikke an å legge til flere sider, så da ble det 0-4år istedet og så tenkte jeg å lage ny bok fra 4-10år. Hun vil ikke være med på like mange bilder lengre og velger selv hvilke jeg får lov til å legge ut på bloggen, så da tenker jeg at 10år er en naturlig plass og slutte å legge ut så mye om henne. Hvis jeg klarer å bli ferdig med den neste boka før juli, tenkte jeg at hun skulle få dem i gave på 10års dagen!

Jeg syns jo det er veldig gøy å skrive ned ting om jentene, for det er så utrolig gøy å kikke tilbake. Men jeg er også opptatt av at de selv må få være med å bestemme. Leah har klare meninger om hvordan hun vil ha det, men jeg har også begynt å spørre Lotte innimellom.

Men poenget her var jo at jeg ville tipse om fotobøker!! Jeg har som sagt brukt fotoknudsen, men det finnes jo utallige sider man kan bruke. (Tips gjerne om en side du har brukt hvis du har vært fornøyd!) Jentene ser stadig gjennom de bøkene vi har, så det er en kjempefin måte å bevare minner og enkelt og gøy å ta frem igjen og igjen!


1 kommentar:

Unknown sa...

Åhhh flink!! Her er det kun første og andre som har fått album om seg selv fra første tiden og ikke lengre enn til 1,5 år. SÅ mye å ta igjen nå som største er snart 7 og nr 4 blir født any time! Takk for tipset!