11. nov. 2009

ONSDAG!

Lukas sin 2 årsdag! Ella sin 1 årsdag (gratulerer med dagen♥)! 44 dager igjen til julaften! Og 66 dager igjen til jeg har termin....
Ting som gjør en helt vanlig hverdag litt mer spesiell for dem det gjelder. Og disse tingene, eller øyeblikkene skjer hver dag, men i forskjellige menneskers liv. Hver dag er spesiell. Så ta vare på den og gjør det beste ut av den, uansett hva slags utgangspunkt den har.... Det er dette som er livet! ♥

Min dag startet bra idag! Leah kom inn i halv 7 tida og etter å ha ligget å kost oss litt, gikk vi inn på et godt og varmt bad, (varmekablene har vært ødelagt en god stund, så hadde nesten glemt hvor deilig det var). Etter frokost leste vi bok sammen i sofaen, før Leah pynta seg med skjørt og var klar for barnehagen! :)

Lukas har jo som sagt bursdag idag og siden jeg er hjemme, skal jeg hjelpe til med kakebaking. Så etter at jeg har kost meg litt med blogglesing og en latte, skal jeg igang med baking! :)


Hvordan har din dag vært så langt?!... ♥

6 kommentarer:

Jannes lille sted sa...

Hei hei:)
Så flott en start på dagen, gode dager trenger virkelig det! Her hos meg har det bare vært småpusling på tapetet i dag, men utrolig koselig det også. Små gjøremål som ikke haster så fælt. Skal på ultralyd igjen i dag og gleder meg litt til det! Like spennende hver gang syns jeg!

Håper du får en fin dag
Klem Janne Mereteh

Gummimamma sa...

Hei :)

Så koselig blogg :)
Lurer på hvordan du får de snøfillene over bildene. Veldig kos nå når vi nærmer oss jul :)

Ha en fortsatt fin dag :)

Gummimamma sa...

Hei igjen :)

Tusen hjertelig takk for oppskriften og kommentaren :)

Gleder meg til å prøve, og ja det blir veldig koselig nå når vi går mot jul :)

Ida sa...

For en deilig start på dagen!
Savner litt sånne rolige dager sammen med storebror, nå er det action fra lillebror åpner øynene.. hihi :-) Men så er det jo utrolig mye moro som skjer på morgenene da, setter stadig vekk kaffen fast i halsen.. hihi :)

Ha en fin kveld!
klem

Mia, New Room Interior sa...

Høres ut som en koselig rolig morgen.. Føler det går i 190 her hver morgen med en som skal på skolen og en i bhgn..
Ha en fin kveld!
Klem-Mia

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Låter som en jätte bra dag söta! & du vilken koll du har på dagar här ;D

Hoppas du fått pakken!?

Klemmer