24. mars 2010

3 DAYS LEFT!

3 dager igjen til vi drar mot varmere strøk! Vi har ikke reist så langt med barn før, så jeg håper det går greit. Leah er ihvertfall vant med å fly så det regner jeg med går fint. Får håpe det blir det samme med Lotte...
Dagen idag blir også brukt til rydding, organisering og pakking.
Må jo gå gjennom nedpakka sommertøy for å se hva som passer og hva vi evt. må kjøpe nytt. Tror kanskje sommerskoene fra ifjor er for små, så imorra skal jeg ta meg en tur til Skoringen. De har nemlig 2 for 1 på barnesko imorgen, fredag og lørdag!
Så det blir dagens lille tips! :)

Idag kom pakken jeg vant hos Camilla! En goodiebag med masse gøy! :)
Tusen takk Camilla!


I tillegg har jeg vært så heldig å vinne et gavekort på Kitch`n på hele 400kr inne på Trines mektige matblogg!
Supergøy og gleder meg til å handle! :)
Tusen takk Trine!

1 kommentar:

Jannes lille sted sa...

Så masse flott du har vunnet da! Gøy:-)
tenker dere ser frem til ferie med sol og varme nå! Så deilig!

Ha en flott dag
klem Janne Merethe