11. apr. 2010

SUNDAY!

I skrivende stund sitter jeg i sofaen og ammer. Terassedøra står åpen, ettermiddagssola skinner inn på stuegulvet og fuglekvitringen overdøver nesten fotballen på tv! ♥

Helt fantastisk vær her idag også! Terje måtte jobbe idag og forsvant ut døra litt over 8 idagmorges. Leah sov på hytta hos farmor og farfar. Meg og Lotte stod ikke opp før kvart over 10!! :)
Etter at jeg hadde henta Leah, dro vi ut i dyreparken sammen med tante Kine og Lukas og ei venninne med sin lille jente. Deilig i sola, men ganske kald vind, selv inne i parken.

Nå har Lotte sovna, så jeg skal gå å legge henne inn i senga si, før jeg setter meg tilbake i sofaen igjen. Ryddinga som absolutt trengs, får vente til imorgen! :)

Håper dere har hatt en fin søndag med fint vær!

4 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

Hei hei vennen, så deilig å få sovet litt lengre da.... Her har det også vært nydelig sol hele dagen, så vi har holdt mest på ute i dag, deilig å kunne gjøre det litt pent ute nå som våren endelig er her....
Og for noen flotte fretex kupp du har gjort, der var det masse flott, og elsker gamle barnebøker...
Ha en flott kveld vidre
klem victoria

Stine sa...

åhh... hørtes deilig ut å bare ha deg og minstemann...
Fikk jo nr to i februar jeg.. og den siste uken nå har jeg vært alene med dem begge... merker at det ikke er like lett med to som det var med bare en! Har desverre ikke bhg plass til eldstemann nå.. for de har ikke plasser til de under tre her vi bor nå... så venter veldig på at det skal bli august! Da kan jeg få bedre tid til bare minstemann noen timer på dagen også!
Hørtes veldig deilig ut den å ikke stå opp før 10! Imorgen kommer gubben hjem, så da skal han få passe dem litt mens jeg sover ut!! :)
H

Ingvild B sa...

Ja, det har vært en fantastisk dag!
Håper det fortsetter slik! :)

MissMette sa...

Hei June
Hørtes ut som en deilig dag du har hatt, og utrolig deilig med sol og varme :) Ønsker deg en fin kveld videre og en strålende uke som kommer. Klem fra Mette