18. mai 2010

FORBEDRINGER!

Idag har jeg pynta litt på "organizerene" vi har i bilen til Leah og Lotte. Veldig greie å ha leker, sutter, drikke, bøker osv oppi. De var i utgangspunktet helt sorte og ved bare å feste på noen søte bånd, ble de straks mye finere! :) 

Har også ordna litt på koppholderen til vogna. Den jeg hadde gikk istykker og før jeg fikk fikset den, leste jeg om en som Kiwi delte ut gratis for en stund siden. Jeg sendte en mail og et par dager etter lå det en fin koppholder i postkassa mi! :)
Den er veldig lik Tinkafu-koppholderen, men den har et grønt kiwimerke på toppen...
Det har ikke min nå lengre. Nå har den fått en liten tovet blomst på seg og ser mye bedre ut! ♥

6 kommentarer:

Barbros lille verden sa...

genialt! laget blomsten selv? veldig fin!
ha en strålende kveld :)
klem fra Barbro

Love Peace Pionies sa...

det ble jo veldig fint!!
takk for koselig besøk hos meg:)
klem

Love Peace Pionies sa...

OG for noen skjønne jenter du har!

Camilla sa...

Herlig, nå ble den myyye søtere :)
Smart ide!

Klem C.

ELIN sa...

Så smart. Riktig så søtt ble det :) Det blir fort mye greier i bilen, så kjekt med slike holder. Håper dere får en flott dag. Klemmer fra Elin

Hildes Scrappeunivers sa...

Så flott!! Og takk for tips om Kiwi - nå skal jeg også sende mail!

Kos deg i kveld!

Klem