12. mai 2010

Lang-helg

Idag når jeg henta Leah i barnehagen, så jeg plutselig at de holder stengt på fredag. Jeg syns det var rart at de ikke hadde lagt inn en planleggingsdag på den dagen. De pleier å gjøre det på sånne inneklemte dager. Men så var det jo akkurat det de hadde gjort, hehe!
Godt jeg fikk det med meg ihvertfall!
Så da er det fri i 5 dager og vår lang-helg er igang! :)

Ellers har meg, Lotte og tante Kine vært sammen med oldemor idag. Var en tur innom Cubus og oppdaget til min store glede små, trekanta babysmekker.
Finnes jo forskjellige lignende type smekker rundt forbi, men akkuart denne typen har jeg kun funnet på Name It før. Til 39kr/29kr. På Cubus var det 2pk for 39kr.
De var kanskje litt tynnere i stoffet, men ellers helt like. Lotte gulper endel, så disse smekkene er gull verdt for meg, så ikke jeg må bytte body 10 ganger om dagen! :)

Nå er ungene i seng og jeg skal slappe av foran tv`n! :)

Ha en god onsdagskveld!




3 kommentarer:

Vivian sa...

Ønsker dere en herlig langhelg, og en god 17. mai.
Vi har hatt mini feiring i barnehagen i dag.
Det var kos siden vi ikke får noen feiring, vi reiser på lørdag.

Fint smykke under her:)
Klem Vivian

Størstepia sa...

De smekkene hadde jeg også tonnevis av til småtten her;-) Han siklet så mye at jeg byttet smekker sikkert 10 ganger om dagen, hehe... Godt å finne de flere steder også Da!

God langhelg til dere, og riktig god 17mai:-)
Klem fra størstepia

En familj på fyra. sa...

De smekkene är helt super har dem från Name It men skall ta en titt inom Cubus i morgon :)

Du har så fin blogg ofta inom och tittar speciellt då Lotte bara är en dag yngre än vår Elin som kom till oss 10.01.10 :)

Ha en toppen dag och god 17 mai ...