12. aug. 2010

UROEN ER OPPE!

Klarte ikke å overtale Terje til å lage hull i taket på vårt soverom for å henge opp uroen, så vi får vente til hun får eget rom! :) Men så kom jeg plutselig på at den kunne henge over stellebordet imellomtiden. Der har vi nemlig et oppheng fra når Leah var liten.

Som sagt, så gjort...


Så nå har hun noe gøy å se på mens hun ligger der! ♥

Min kjære snekkermann planla badet sånn at vi har et eget lite innhukk til stelleplass. Stellematta ligger på en innebygd benk med 3 skuffer under til tøy og diverse andre ting til ungene + en luke til skittentøys-sjakten. Hva vi skal gjøre med plassen når Lotte ikke trenger den mer, er foreløpig uvisst, hehe. Men planen er å fortsette skuffene (evt.skap) i høyden så det blir lagringsplass til håndklær, tøy o.l.


Ikveld skal vi på "Sommer på torvet",
så når dette innlegget postes sitter vi og koser oss i sola med livemusikk! ♥

3 kommentarer:

Vivian sa...

Den uroen var kjempesøt. Tenker lille Lotte koser seg på stelleplassen, som forøvrig var veldig lur. Koselig og lunt sted og høres veldig praktisk ut med skuffer under:)

Kos dere i kveld, med sommer på torvet!!
KLEM

Trine Lise sa...

Så flott uro :) Har en liggende etter storebror. Kanskje jeg skal henge opp den etterpå :)

Barbros lille verden sa...

Så god ide med en sånn stelleløsning!! Mye sikrere også, ikke så lett for dem å falle ned herfra. Og som du sier, det er bare å sette inn hyller siden. Over det vegghengte doet vårt har vi i stedet for bare å ha en "kasse" laget søyler i endene av kassen som går opp til taket. Vi har glasshyller som ligger på sånne små "pinner" her...herregud, så vanskelig å forklare da! Skal lage et innlegg med bilder en gang så får du se. Veldig praktisk, og rommer mye! Forøvrig har vi et plassbygd akvarium rett over doet, og SÅ hyller over der. Veldig artig og annerledes :)

Tusen takk for hyggelig award! Setter stor pris på det :) Og takk for flere hyggelige hilsener, det varmer godt her jeg sitter og får gjort lite annet enn å blogge og fjesboke ;)
God helg!
Klem fra Barbro