10. feb. 2011

GOD MORGEN TORSDAG!

Vi er fremdeles "plaget" med ekstrem ustabil netttilgang og jeg har problemer med å få besøkt dere alle.
Rart... føler liksom jeg går glipp av noe, hehe!

I går kveld kom det et nytt lass med snø. Hver gang det virker som den er på vei til å forsvinne, så daler det ned igjen. Kjenner jeg begynner å bli lei snøen nå og klar for vår, men jeg må vel bare smøre meg med tålmodighet!

Idag begynner jeg seint på jobb, så skal se om ikke jeg kan få tatt litt bilder på "syrommet" som Leah kaller det.
Mangler ennå endel, men mye er også på plass! :)

Her er litt bilder av hvordan rommet så ut etter at Leah flyttet over til sitt nye....
God torsdag til deg og dine!

3 kommentarer:

MissMette sa...

Hei June
Ja, kom over 20 cm med snø her i går hos meg også. Likte det ikke, men på en annen måte så ble det jo lysere :)) og det kan jeg leve med. Liker ikke når det regner og er mørkt… Kjempefin skinnjakke du har kjøpt deg, likte fargen på den veldig godt. Og gleder meg til å se hvordan rommet blir, titter nok innom igjen snart :) Ha en superfin dag, klem fra Mette

Vivian sa...

Ja kjedelig med ny snø... Men nå er det ikke lenge til vi drar til varmere strøk så jeg prøver å gi litt blaffen:)
Blir spennende å se syrommet ditt, og alle dine syprosjekter fremover:)
PS flott skinnjakke!
Ha en superduper dag! Klem vivian

Anita sa...

Kor har du kjøpt det nydelige nettet?? Angelica har så lyst på et slikt, men eg finner aldri et som vi blir enige om..:P