2. mars 2011

Spring feeling!


Nydelig vær med strålende sol idag også. Fantastisk!! :)
Leah er hjemme sammen med meg..
Hun har fått litt flere prikker/vannkopper, men heldigvis ingen feber, kløe eller ubehag! 

Etter barnehagelevering av Lottemor var vi på butikken for å handle og da klarte jeg ikke motstå siste nr av BoligDrøm! Kanskje jeg faktisk får tid til å se litt i det også iløpet av dagen! :) 

Nyt onsdagen...

4 kommentarer:

ELIN sa...

Så kjedelig med skdom. Omganssyken er det verste jeg vet, så godt dere en bedre. Håper Leah kommer seg igjennom vannkoppene greit. Ha en fin kveld. Klemmer fra Elin

Frøken H sa...

Nyeste nummer Boligdrøm ligger på bordet her også, et blad som fort har blitt en favoritt! :) Fontene går automatisk over i PhotoScape etter du har lastet dem ned, pakket dem opp og lagret dem i "Fonts"-mappen i windows. Det var iallefall slik jeg gjorde det! :) Håper det var til hjelp! :)

God bedring til Leah! ♥

klem Frøken H

Therese Saga sa...

Kjedelig med sykdom, jeg har lagt rett ut med influensa i flere dager nå :( I dag har vært første feberfrie dag, så er forhåpentligvis snart på beina:) Torkyen kom forresten i dag, takk! God bedring til Leah, klem

Vivian sa...

Å ja det er så kjedelig med sykdom.. Håper det går greit med vannkoppene - gruer meg til det kommer hit:)
Deilig vårvær denne uken, håper det smelter og smelter:)

Klem Vivian