11. mars 2011

UTFORDRING HOS ANETTES HUS!

Utfordringen hos Anettes hus denne gangen er "Min favoritt" og jeg må da vise skapene mine som jeg vet jeg har vist flere ganger før, men som jeg elsker! Skulle gjerne hatt alle møblene mine i samme stil som disse...♥


Se andre favoritter inne hos Anette!


5 kommentarer:

Frøken H sa...

Nydelige skap, med fin pynt! :) Morsomt å se andres favoritter, selv synes jeg det var vanskelig å velge! ;) Og det er jo gjerne slik at man har vist frem favoritten mange ganger før! :) Ha en fin helg, June! :)

klem Frøken H

Frøken H sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Er så flotte de skapene dine ♥ Slike ønsker jeg meg og;))
Og vi blir aldri lei av og se favoritter vettu, de er jo gjerne fine de, hihi...

Ha en fin helg!

Klem Line

Ninni sa...

Kjempefine skap!

Lykke til i utfordringen:)

Klem

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Kjempefine skap! Likte så godt skapa i kombinasjonen med det du har inni. Lekkert!:)
Ha ein nydeleg laurdag!
Klem:)