26. sep. 2011

SHOPPING FOR 4000!

Forrige fredag fikk jeg en fantastisk overraskelse da jeg fant ut at jeg hadde vunnet et gavekort på Kappahl for 4000(!!!!) kr. På lørdag lå gavekortet i postkassen og idag blir det shopping! :)Det er søte Josefine som i samarbeid med Kappahl hadde konkurransen på lifestyleblogs.se, hvor hun også viste fram noen av de fine plaggene fra Kappahls nye kolleksjon; Designers finest!
Veldig mye fint. Her er noen av mine favoritter fra kolleksjonen..Jeg er så utrolig sjokkert og glad over å ha vunnet en så fantastisk flott premie og gleder meg veldig til å oppgradere høstgarderoben. Kanskje blir det litt til mann og barn også! :)


Tusen tusen takk Josefine og Kappahl!


6 kommentarer:

Theashus sa...

For en fantatsisk premie da.. kos deg med shopping:) Hva er vel bedre enn det.... og hvetrfall når det ikke går utover lomeboken:)

Anonym sa...

Åh, det så herlig ut ;)

Anonym sa...

hadde vært greit med sånne premier ja ;)

Vivian sa...

Så heldig du er! Kooos deg med shopping:)

Prinsessemamma sa...

Deilig premie! Supert med mange fiine klær! Kose deg på shopping!:)

Camillaeli sa...

Wow sikke en fantastisk præmie. Gratulere så mye......