1. des. 2011

Velkommen desember!


Da var dagen her, som mange barn har ventet på. Og sikkert endel mødre også. Er jo såå stas og se forventningen i øynene på de små når de lister seg ut i stua for å se etter kalenderen. (Lotte skjønte ikke hvorfor i all verden vi skulle i stua og ikke på kjøkkenet for å spise frokost). Lekemat lå i første pakke og det så ut som om begge ble fornøyd.
Pakkekalenderen på bildet er ikke den de har åpnet idag, men Sing Sang kortene som vi skal åpne hver ettermiddag. Jeg rakk rett og slett ikke å henge opp alle de andre, så bilde kommer heller når det er gjort! :)


En annen ting jeg ikke rakk igår var å presentere den siste premien i julekalenderen. Så da får det være en hemmelighet litt til... Som noen kanskje har sett, så er det 12 premier totalt og jeg kommer til å legge ut en og en premie annenhver dag og så blir det trekning dagen etter. Vinnerne vil bli kontaktet, men jeg må ha tilbakemelding helst samme dag, sånn at premiene kan sendes ut så fort som mulig. Hører jeg ikke noe, trekker jeg ny vinner (så er reglene klare:) )
Jeg legger ut luke nr.1 litt seinere idag.


Håper dere får en koselig 1.desember!


3 kommentarer:

Unknown sa...

Hørtes ut som en koselig morning hos dere ♥ Og det blir nok enda koseligere i kveld med kortene og Jul i Blåfjell på TV;)

Ha en fin 1 desember!

Klem Line

Casa del Pt sa...

Er så morsomt med kalendere, barna her syns det var stor stas :)

Gleder meg til å følge med på kalenderen :D

Ha en fin dag!

Therese sa...

Så fin kalender!! Her er det også kjempestas med kalender. Gleder meg til trekning hos deg, bra med kaldender for oss foreldre også :)