15. mai 2012

17.MAI PYNT! (GRATIS PRINT)

Denne dagen har bare flydd avgårde. Ettermiddagen ble tilbragt på sangsamling med begge jentene. Pga. sykdom og helligdager var det lenge siden sist, så de gledet seg veldig. Boller og saft på slutten av samlinga skader heller ikke! :)
Nå er kjøkkenet ryddet, en maskin med tøy satt på og jeg har funnet sofaen. Skal se finalen av masterchef australia mens jeg betaler regninger. Imorgen har jeg fri. Starter dagen med en tannlegetime, men etterpå skal jeg handle og gjøre klart diverse til 17.mai. Har du alt klart til nasjonaldagen? Disse fine maiblomstene kan brukes liggende som bordpynt eller kakepynt ved å feste dem på små kakepinner e.l. Se tips og bilder hos Lykkefryd, som har laget dem! HER kommer du rett til pdf-filen! 

Fin tirsdag til deg fra meg!

1 kommentar:

Lykkefryd sa...

Så hyggelig du liker de :)
Ønsker deg en strålende 17. MAI!!

Klem