12. aug. 2012

HØSTANTREKK!
Høstantrekk til storesøster! Fra HM.

Litt gøy med ny årstid og skolestart når man kan oppdatere garderoben litt! 
Disse tingene kunne lett flyttet inn i Leahs skap.
I morgen begynner hverdagen vår for fullt, med ei på skolen og ei i barnehage. For å få logistikken til å gå opp skal jeg levere Leah og Terje ta med seg Lotte på vei til jobb og så bytter vi på hvem som henter hvem. Heldigvis jobber ikke jeg fullt, så de dagene jeg har fri blir ting litt enklere.
Men alt går og jeg er veldig spent på hvordan det blir å ha ei skolejente... 

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så mye fint!

Alltid morsomt når høstnyhetene kommer i butikkene:)

Ha en fortsatt fin søndag:)

Klem Linda

Casa del Pt sa...

Kjempefint! Masse lekkert til store og små i butikkene nå om dagen.

Her er det jeg som må både hente og levere i bhg og sfo, så veldig glad jeg ikke jobber fullt.

Ha en flott søndagskveld *klem*

Lillebølla sa...

Flotte klær. Liker veldig godt det H&M kommer med i høstkolleksjonen i år:)

Har og skolejente i år, hun har gått ei uke på sfo allerede da, og det går bare fint. Pappan bringer og jeg henter. I allefall foreløpig.Mulig vi begge kan levere om morgenen når jeg har andre vakter enn tidligvakt:) Skolen starter ikke opp før 20 august her.

Lykke til med skolestart;)

♥ Netta ♥ sa...

Så fine ting til snuppa. Det er alltid spennende når gullene begynner på skolen, både for barna og ikke minst for oss voksne :-) Det kommer helt sikkert til å gå strålende.

Ønsker deg en fin uke!

Klem
Netta

Fabelaktig sa...

Så herlige plagg :)

Fabelaktig ukesstart til deg! Jeg begynner uka med jobbfri til og med tirsdag, så her skal det nyyytes :)
- Maia