18. aug. 2012

UPDATE FRA STORESØSTERS ROM!

Det skjer stadig litt forandringer inne på barnerommene og jeg tror ikke jeg har vist bilder etter at Lotte overtok Leahs seng og Leah fikk ny. Så her kommer litt bilder fra storesøsters rom. Og så kommer det nok fra Lottes om ikke så lenge! 


Herlig innelørdag på oss idag. Impuls lekebesøk har vi fått så både mor og barn fikk kost seg og om ikke lenge kommer pappa + min søster m/familie for å spise krabber. Regnet pøser ned, Lotte sover og Leah leker med petshop, så mor og far i huset sitter i sofaen med ipad og pc! :) 
Deilig med sånne dager innimellom...

Ønsker deg en fin lørdag!

8 kommentarer:

ELIN sa...

Å, så flott stort fint rom hun har en. En skoleprinsesse verdig :) Deilig med innelørdager engang i blandt :) Nyt helgen videre. Klemmer fra Elin

Therese sa...

Hun har så fint rom! Den store hylla hvor hun har bøker og pynteting og kurver nederst, hvor har du kjøpt den? Sånn en kunne jeg godt tenkt meg. Vet du om den selges i ett stykke eller om man kan dele den opp så den blir mindre?

June sa...

Hei Therese! Hylla er fra Ikea! Den selges i mindre str. Vi har en i et hakk mindre på Lottes rom og jeg tror den minste er med fire hyller!:) Gøy å innrede nye barnerom kan jeg tenke meg!:) Klem. Håper alt er bra! :)

Kine sa...

Kjempe lekkert rom :)
Det så stort ut :)
Jeg skulle så ønske vi hadde store barnerom, våre er så små og overfylte dessverre, men men sånn er det med små hus;) hehe.

Kan jeg spørre hvor stort klesskapet er i bredde? og hvor det er kjøpt?
Det var så fint:)
Er på jakt etter et klesskap til rommet til lillebror, men kan ikke ha så stort.

Fortsatt god helg :)

Kine.

Therese sa...

Så bra, jeg så det på bloggen din nå! Kjempefin, det er akkurat hva jeg trenger til rommet hennes! Altfor mange leker som må ryddes bort.. :) Kjempegøy med nytt rom! De rosa kassene nederst - er de homemade eller..? Vi koser oss hjemme i helga på perm <3

June sa...

Therese: Ja de er såå greie. Plass til utrolig mye!:)
Nei de nederste kurvene er faktisk også fra ikea, men akkurat den fargen er utgått. De har en mørkere rosa nå!
Så deilig å få kunne være hjemme litt! Tenker så på dere!!

Lise sa...

Så utrolig fint rom. Her har hun det nok trivelig:-)

Myke minutter sa...

Så koselig rom! Vår storesøster har samme seng og bord/stoler :) Ønsker deg en super søndag! Klemmer