16. sep. 2012

THE LUCKY WINNER!

Da har random.org plukket ut vinneren av et valgfritt voksenplagg fra Me and I og den heldige ble.....

..Anette med kommentar nr.6  
 "Flott premie! Jeg hadde nok ønsket meg de behagelige strech-jeansene. Kan aldri få nok av slike plagg! :-) " 


Gratulerer så mye!! :) Send meg en mail med navn og adr så videreformidler jeg til Me and I som sponset den fine premien! Er alltid litt vemodig når en vinner skal trekkes, for jeg har jo så lyst å gi noe til alle, men det kommer nok flere giveawayer etterhvert, så kanskje akkurat du blir den heldige neste gang!

NATTA!

2 kommentarer:

♥ Netta ♥ sa...

Gratulerer så masse til den heldige vinneren!

Det høres ut som om dere har hatt en koselig helg og tur til dyreparken blir vel aldri feil :-) Jeg skjønner at vi bor i nærheten av hver vår store attraksjon, vi bor nemlig rett ved Tusenfryd ;-)

Ønsker deg en fin uke!

Klem
Netta

Casa del Pt sa...

Gratulerer til den heldige vinneren :)

Ha en fin mandag *klem*