6. sep. 2012

TORSDAGSTANKER!

Torsdag og snart helg. Jeg har fri hver fredag, så helga starter igrunnen ekstra tidlig for min del. Tidligere har jeg ofte hatt jentene hjemme på fredager, men nå som Leah har begynt på skolen, har vi plutselig ikke den muligheten lengre. Litt kjedelig, men hun slutter kl.1, så det er jo nok av tid til fredagskos!

Lotte elsker virkelig å være i barnehagen, så å være hjemme en hel dag med bare meg og uten planer, blir nok kanskje litt kjedelig, men deilig å ihvertfall kunne ta det litt roligere på morgenen. Og så er det veldig kos de to dagene vi følger Leah ned til busstoppet. Tenk at jenta mi er blitt så stor at hun tar skolebussen alene...

Nå er det barnetv og en liten stille stund her i huset. T sløver på sofaen, men litt seinere har jeg planer om å sende han en tur på Ikea. Vitrineskap står på ønskelista... 


Nye favoritt kopper fra søstrene grene

Torsdagsklemmer til deg fra meg! 

Ingen kommentarer: