14. nov. 2012

PAKKEKALENDER - FORBEREDELSER! (GRATIS PRINT)


Det nærmer seg kalendertid og her i huset er det pakkekalender det går i. Men i år blir det en litt annen vri, etter storesøsters ønske. Hun vil nemlig ha lego friends kalender og jeg vil gjerne slippe å kjøpe 24 små gaver, så win-win! 


Jeg hadde egentlig tenkt å ta ut tingene og pakke inn på nytt, men så var det jo egne luker i kalenderen, så da får hun den bare som den er. Til Lotte derimot fant jeg ingen egen duplo kalender, så til henne har jeg bare kjøpt en pakke med duplo som jeg skal dele opp og legge i disse posene!  


Posene er fra panduro og er pyntet med diverse stempel. Tallene har jeg printet ut fra nettet og hvis du vil ha samme, finner du de her! :)

Ønsker deg en fortsatt god onsdag!
Jeg skal på cafè med fine jenter ikveld!

1 kommentar:

♥ Netta ♥ sa...

Jeg må bare innrømme at jeg synes ferdige kalendere er topp, men i år vil eldstemann ha pakkekalender. Er jammen ikke lett å finne små gaver til en gutt på 11 år :-O Nå er jeg halvveis og tom for ideer! Til minstemann er det enklere, han ønsket seg legokalender. Kjempelekre pakkeposer du har laget, dette blir garantert suksess :-)

Klem
Netta