22. feb. 2013

MALING!
Dere som følger meg på instagram kunne se igår at jeg endelig ble ferdig med grunning av ganga vår. Fordi formen ikke har vært på topp i det siste, tok det litt ekstra tid, men nå er det gjort og idag skal vi ut å se på farger.:) Jeg ser for meg en gråfarge, men vet ikke helt hvilken. Det er en ganske stor gang med mange dører og ingen vinduer, så fargen kan ikke være for mørk. På bildet under ser du hvilken tapet vi har hatt på veggen før og min flinke lille hjelper in action! 


Happy friday!

3 kommentarer:

Helene Ragnhild sa...

Så flinke dere er da ;) God fredag <3

Anonym sa...

Jeg beundrer at du bare har en tynn stripe med avispapir på golvet! Jeg ville helt sikkert sølt over alt!! =/
Gleder meg til å se den nye fargen! =)

♥ Netta ♥ sa...

Gangen deres kommer til å bli SÅ fin, digger fargen dere har valgt. Jeg tror jeg gjør som du anbefalte ang. den grå veggen vår og setter opp en bildelist, håper det blir bra :-)

Ha en fin uke!

Klem
Netta