22. mars 2013

DIY-TAVLE & HELG!


Noen har kanskje sett bilde på instagram av den nye tavla vi har fått i ganga. Etter at jeg malte ganga for noen uker siden, hadde jeg egentlig plan om å ha en wallsticker der, men så ble det plutselig tavle. Jeg har malt rett på veggen med tavlemaling og rammet inn med washi-tape. På den måten blir det enkelt å bytte farge eller mønster på rammen etter behov. Koselig å kunne skrive en liten hilsen på og ungene syns det var kjempegøy å kunne tegne på veggen! :)

Så var det plutselig fredag igjen. Syns ukene bare flyr jeg... Idag har jeg fri, så det ble litt ekstra hjemmekos på meg og Lotte før barnehagen og etterpå har jeg brukt formiddagen på å rydde og vaske gulv. Absolutt ikke hver uke jeg får gjort det, men det er jo utrolig deilig å starte helga med ryddig og rent hus.
Godisen er også handlet inn, så nå er vi klar for helg! 

Ingen kommentarer: