8. mai 2013

TRENING/LØPING!

sponset innhold



Jeg har tidligere vært medlem av treningssenter, men funnet ut at det ikke er noe for meg. Selv om jeg gjerne vil, blir det til at jeg går alt for lite. På jobb har vi gratis sirkel/intervall trening og i tillegg til løping har jeg funnet noe som passer for meg! Den treningen vi har på jobb begynner en halv time før arbeidsslutt og varer 1time. Bruker altså kun en halvtime av egen tid og er ferdig trent når man kommer hjem fra jobb. Perfekt! Det deilige med løpingen er at jeg styrer det helt som jeg vil og har i tillegg et flott område nesten rett utenfor døra, så trenger ikke planlegge lenge i forveien.


Jeg har en stund testet ut dette pulsbeltet og er veldig fornøyd. Kjempegøy å kunne følge med på egen trening og sette nye mål. Jeg bruker den sammen med appen runkeeper som holder meg oppdatert underveis i løpingen også.

"Wahoo Fitness Blue HR iPhone pulsbelte er verdens første Bluetooth Smart pulsbelte som er laget til iPhone 4S og iPhone 5 (og andre Bluetooth Smart Ready enheter). Dette pulsbeltet til iPhone kombinert med treningsapper gjør din iPhone 4S / 5 om til en all-in-one treningscomputer"

 Pulsbeltet fås bl.a kjøpt hos datahandel.no og her kan du lese mer!


Ingen kommentarer: