26. juni 2013

LEFTOVERS!


Peonene jeg fikk av min kjære til bursdagen står enda på stuebordet, selv om de kanskje ikke er heelt som nye fortsatt. Sammen med pom-pom`ene som nå ligger litt henslengt, utgjør de et fint lite blikkfang som jeg ikke klarer å rydde bort riktig ennå....


Været er grått og trist ute og etter halv dag på jobb har jeg hentet Leah på sfo, vært på apoteket for å kjøpe diverse til betennelsen hun har fått i det ene øret etter øredobben og betalt regninger. Nå skal jeg prøve å få rydda litt her hjemme før vi skal kjøre å hente Lottegullet i barnehagen. Imorgen skal begge jentene ha fri sammen med meg. Så blir det barnehage på fredag + sfo og barnehage noen dager neste uke før vi tar ferie fra og med neste fredag!!! Vi tjuvstarter litt før Terje, som begynner en uke etter oss og satser på masse sol og fint vær så vi kan kose oss ute i hagen og på stranda.

Fortsatt fin onsdag!

1 kommentar:

Hegeslilleboble sa...

Peoner er bare nyyyydelig, sammen med pompomene dine var det bare flottings! Kos dere i morgen:).