8. juli 2013

REISETIPS!

Idag er første dag av vår 4 uker lange ferie. Så selv om vi tjuvstartet litt rett før helga er det egentlig nå ferien begynner. Vi har ikke de aller største planene. De første ukene skal vi være hjemme, ordne litt på og rundt huset, være på stranda hvis været holder seg og ellers bare slappe av. Så blir det bursdagsfeiring av storesøster som blir 7år og i slutten av juli blir det tur til Danmark og Fårup. 
I den forbindelse tenkte jeg å komme med et aldri så lite reisetips. Nemlig disse headphones`ene som er volumbegrensede og tilpasset barn.


Ferie innebærer jo ofte reise og enten det er med bil, båt eller fly, er det veldig greit å underholde ungene med noe. Vi har aldri hatt dvdspiller i bilen og det er kun ifjor at Leah hørte litt på musikk når vi kjørte til Danmark. Ellers har de vært opptatt av andre ting. Men i år tenkte jeg det kunne være greit å ha mulighet til å holde på med hver sine ting. Enten det blir musikk, spill eller film. 


Inni pakken ligger det klistremerker og det var veldig stas å kunne dekorere hver sin. Så er det i tillegg lett å se hvem som er hvem sin...


Vi kjøpte de for 199kr på coop obs!

God tur & god ferie!

3 kommentarer:

Therese sa...

For et godt tips, det skal jeg nok benytte meg av! Ser jeg deg til lørdag?

June sa...

Ja jentene er veldig fornøyd! :)
Ja vi ses til lørdag. Det blir koselig å treffes!:)
Klem

Therese sa...

Så bra! :)