31. aug. 2013

BURSDAGSTIPS OG GRATIS PRINT!


I går feiret vi Leahs 7års dag med jentene i klassen. Hun ville ha det hjemme i hagen og været var heldigvis med oss! Terje er på guttetur, men min snille søster hjalp meg gjennom ettermiddagen!  Vi startet med tacokiosk hvor alle selv fikk velge hva de ville ha for så å spise ute på terrassen, hvor det var enkelt pyntet med polkadot-duk og navnelapper på skumgodisputer. Navnelappene har jeg laget selv og du finner link lenger ned i innlegget hvis du vil printe ut!

Så ble det pakkeutdeling ved hjelp av flasketuten.Inne pyntet vi med hjemmelagde pompoms og ballonger!
 Tidligere år har det alltid vært for mye kaker, så i år ble det kun muffins. En liten vri var at alle fikk pynte sin egen, med glasur i forskjellige farger, valgfri strø og cupcaketoppers! Link til toppers finner du lenger ned i innlegget.
-Stor suksess!! 

En runde med stol-leken ble det også tid til før det ble is og godteposejakt! Godteposene har jeg kjøpt i en annen anledning, men tror de er fra panduro. Pyntet med thank you-sirkler som du finner link til lenger ned og så har Leah skrevet så fint navn på alle. 


Cupcaketoppene og thank you merkene kan du laste ned her og tomme sirkler som du selv kan skrive navn i har jeg lagt ut her !

Ingen kommentarer: