25. feb. 2014

@ HOME!Idag er jeg hjemme med Leah som ikke følte seg helt iform idag morges. Hun klager innimellom på hodeverk og det var det det var både igår og idag også. Igår ble vi enige om at hun skulle gå på skolen og heller ringe etter meg hvis det ble verre, men idag sa hun at hun ikke var iform til det. Jeg syns det er så vanskelig å vurdere om de er friske nok til å gå i barnehagen eller på skolen, men som regel så stemmer jo instinktet og så må jeg bare stole på dem og hvordan de sier at de har det.

Uansett så har jeg fått rydda litt her hjemme mens hun har hvilt seg og så har jeg endelig fått somla meg til å ringe etter vaskehjelp, så imorgen kommer de på "befaring". Jeg tenker 1 dag annenhver uke i første omgang og så får vi se hvordan det går. 

Fin tirsdag til deg som er innom!

1 kommentar:

Anonym sa...

God bedring til Leah :)