20. feb. 2014

LITT SUNNERE!


Jeg har bestemt meg for å prøve litt hardere å spise sunt! Jeg tror ikke jeg er den mest usunne, men det er alltid rom for forbedring og hovedsakelig tenker jeg på hverdagsmaten, småspising/snacks og godis. Kommer ikke til å endre på alt, men prøve å tenke litt sunnere varianter av ting. Har heller ikke planer om å kutte ut karbohydrater, men kanskje redusere litt. Og så vil jeg redusere sukkerinntaket og prøve å erstatte det med andre ting.

Vil prøve å samle gode oppskrifter her inne på bloggen, (både sunne og mindre sunne) og kommer til å legge ut de som testes og godkjennes.
Sunne lapper med egg, cottage cheese og havregryn har blitt en favoritt og oppskriften finner du HER. Frokost/musliblandingen jeg la ut HER, liker jeg også kjempegodt. Supergod med cottage cheese eller vaniljekesam og toppet med bær! Så den kan virkelig anbefales.
Har også prøvd meg på energibar/muslibar, (oppskrift kommer etterhvert) og neste ting ut er hjemmelagd sjokolade. Legger som sagt ut oppskrift på det jeg tester og liker. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, ete sunt er noko eg også må begynne med. Herlighet, skal tross alt inn i ein brudekjole om under eit halvt år!