6. feb. 2014

RASK & RIMELIG MINI-MAKEOVER!


De av dere som følger meg på instagram, fikk se et bilde fra Leahs rom igår. Jeg har gjort en liten endring der inne og vil som vanlig dele tipset med dere! 
Hun har det ganske høyt under taket og mye veggplass og både jeg og hun har hatt lyst til å ha en tapet eller noe på den ene veggen. Det har foreløpig blitt med tanken, men igår fikk jeg plutselig og helt tilfeldig gjort noe med det.


Tapet ble det ikke, selv om det kanskje kan se sånn ut. (og det er det som er poenget også) Jeg gikk nemlig for noe mye enklere. Runde klistremerker i lys lilla. Det hele kostet meg 13kr og tok sånn ca 10 min å gjennomføre! Ble utrolig fornøyd med resultatet og det ble eieren av rommet også. Og når det itillegg er billig og raskt, kunne det jo ikke blitt bedre!!!

Hvis du vil se flere bilder fra barnerommene kan du gå inn på kategorien "Barnerom". eller trykke på linken her.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så lurt :) Tipper at både mor og Leah var fornøgd. Og eit vakkert jenterom :) Eg huskar når vi skulle pusse opp mitt ville eg ha Manchester United bård (?) på rommet. Heldigvis sa mamma og pappa nei, haha!