21. feb. 2014

SAFARI-KAKE!


Hver fredag har vi kake og vinlotteri på jobb og idag var det min tur til å ta med kake! Jeg tenkte litt på hva jeg kunne lage som ville holde seg og smake like godt dagen etter og bestemte meg tilslutt for denne. Skal du lage dagen i forveien lar du den bare stå i kjøleskapet over natta og venter med å ta på bærene til rett før servering.


Fikk denne kaka servert for første gang i et barneselskap hos et vennepar og den er utrolig god og enkel å lage, så da må jeg selvfølgelig tipse videre...

Safari-kake!
1,5 pakke safarikjeks
1 kremfløte
200g melis
1 pakke naturell philadelfiaost
Bær

Knus kjeksen 
Pisk kremfløten
Bland melis og philadelfiaosten sammen med kremen
Topp med valgfrie bær

I oppskriften står det vel egentlig at kjeksene skal ligge i bunnen og kremen på toppen, men jeg tenkte lagvis og begynte og avsluttet med krem, (ihvertfall lurt å gjøre det sånn hvis man dobler oppskriften, noe jeg har gjort med den som skal serveres idag.) (Kaka på bildet er fra en annen gang jeg lagde den).


Dette innlegget er forhåndsskrevet, så om den blir godt mottat på jobb får jeg komme tilbake til! :)

Update: Den ble veldig veldig godt mottat og jeg dro hjem med tomt fat! :)


1 kommentar:

Anonym sa...

Namm! Den ser veldig godt ut :)