12. apr. 2014

OFF TO ROME! (OG VINNER AV GIVEAWAY)

Idag blir det blogginnlegg fra mobilen og flyplassen! Min kjære overrasket meg nemlig igår med Roma-tur og flyet vårt går allerede kvart over 6 idag tidlig!!! 
Derfor må vi trekke en vinner av Raven Queen dukken! Terje sa et tall og den heldige ble Kine med bloggen Min lille boble. Hun ville gi dukken til en jente hun er gudmor til! Gratulerer!! Send meg info så videreformidler jeg så fort jeg får mulighet! 

Da blir det nok en liten pause her på bloggen, men du kan se frem til en ny fin giveaway når jeg er tilbake!! 😊 
Ps. Følg meg på instagram for oppdateringer fra Roma! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Wow, that's what I was looking for, what a stuff!
existing here at this webpage, thanks admin of this site.


Also visit my web blog; clash of clns cheats
(revivalch.net)