7. mai 2014

WEDDING INSPIRATION & A NEW WINNER!
Drømmer meg stadig vekk om kveldene og finner såå mange fine og inspirerende bryllupsbilder på nett. Her er en liten collage av noen av dem....

Idag har jeg vært hos tannlegen og selv om det kostet meg nesten en tusenlapp var det heldigvis null hull! Nå står rydding av huset på programmet. Formen og humøret mitt har vært litt opp og ned i det siste, så det meste av husarbeid og klesvask her hjemme har blitt forsømt. Men nå!! 

Ha en fin dag!

Må forressten trekke ny vinner av Hama-perlene da jeg ikke får tak i den første. Ny vinner er Ina, som heller ikke har lagt igjen noe kontaktinformasjon, så håper jeg hører fra deg.
1 kommentar:

Kine sa...

Man kan bruke ganske så mye tid på å hente inspirasjon til både det ene og det andre, når husarbeid egentlig står på planen ;)

Mye fin inspirasjon der!