20. aug. 2014

JUICY FAMILIE!

Da har den nye boka, Juicy familie kommet i hus og jeg er klar for å gjøre også Leah til en juice-elsker!


Etter ferien begynte jeg med å byttye ut frokosten med juice og nå er jeg snart på fjerde uka. Mannen i huset og minstemor er også frelst og elsker juicene fra boka Juicy av Carina Dahlmann. Storesøster er ikke helt overbevist enda men "5 om dagen" juicen får jeg i henne litt av og nå med juicy familie boka håper jeg å få henne hekta. :)


Jeg har prøvd endel forskjellige juicer fra juicy boka og kjøleskapet er alltid fullt av fristende frukt og grønnsaker for tida. Idag har vi fyllt på og jentene + ei venninne fikk lese handlelista og lete seg frem til de forskjellige tingene. Gøy å få være med allerede ved innkjøp og både Leah og Lotte er kjempeflinke til å hjelpe med selve juicingen. Jeg kutter og de juicer!!




Meg og Lotte har også hatt oss en tur på senteret idag for å fylle på med litt gøye sugerør å pynte juicen med. Et fint glass og et kult sugerør gjør jo hele greia enda mer attraktivt!




Ananas har jeg ikke prøvd i juicingen ennå, men nå er det også kjøpt inn!


Først ut fra boka "Juicy familie" fikk jentene velge og det ble "Snurre Sprett", med eple, gulrøtter, sitron og ingefær.




Ei som ikke hadde tid til å vente på at mamma skulle ta bilde. Ikke bare bare å ha en mamma som skal blogge eller instagramme alt, hihi! 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med begynnelsen på denne juicingen og gleder meg til fortsettelsen!!!



Ingen kommentarer: