12. okt. 2014

MORNING RUN!

Idag har jeg vært på løpetur mens resten av familien er i badeland i dyreparken. Og med den fantastisk flotte naturen nesten rett utenfor døra, burde jeg gjøre det oftere...
Men det er liksom som mye annet jeg også gjerne skulle ha gjort, men det handler jo bare om prioriteringer... Så imorgen skal jeg prioritere å være med mamma på yoga, for å se om det kan være noe for meg som har mye vondt i hodet, skuldre og nakke.


Nå er jeg hjemme igjen, ferdig dusja og med kaffe latten ved siden av meg, klar for litt blogg oppdatering. Imorgen kommer også nytt "min bryllupsplanlegger"-innlegg. Heldige meg, kan også nyte den samme fine utsikten fra løpeturen, hjemmefra ved stuebordet. En sånn ting som man ofte glemmer, men som man er så takknemlig for når man bare tar seg tid til å nyte det!


Seinere idag går ting slag i slag, så nå skal jeg nyte stillheten.
God søndag!

Ingen kommentarer: