29. okt. 2014

STUDY!


Onsdag og fridag! Idag betyr det lesedag. 


Har hatt to dager med intens hodeverk som har satt sitt preg på begynnelsen av uka, men idag føler jeg meg heldigvis bedre...


Innleggene som ble postet igår og på mandag hadde jeg forhåndsskrevet og godt var det, for jeg har virkelig ikke vært i form til å sitte foran macen de siste dagene. Ifølge bloggstatistikken er det flere innom som vil lese det jeg skriver og det er jeg veldig takknemlig for. Blir veldig glad for å finne nye oppdateringer hver dag på de bloggene jeg leser og det er noe jeg ønsker å gjøre selv også, men det er ikke alltid tiden, humøret eller helsa strekker til og da er det gull med forhåndsskrevne innlegg. Ikke alltid jeg har så mye å dele heller, så når jeg først føler meg kreativ, har god tid eller har noe på hjertet, lager jeg gjerne flere innlegg og legger de klar til publisering!


Kaffe hører med!

Ha en fin dag dere!
Og legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid hyggelig! Jeg kan jo se hvor mange som er innom hver dag, men ikke hvem....

Ingen kommentarer: