1. nov. 2014

GOOD MORNING!Etter nesten tre timer på vennefest igår med kø og aktiviteter var jeg helt utslitt når vi kom hjem, hehe. Så halv 11 var jeg i seng og tror jeg sovnet i løpet av ca to minutter....
Jentene koste seg veldig igår og fikk autograf av Mathea Mari fra MGP jr, fikk ansiktsmaling, hoppet i hoppeslott + mange andre aktiviteter. Og for hver ting de gjorde, fikk de to godteting oppi posen sin!  Dette slo absolutt å traske rundt ute i regnet og ringe på dører, så vi drar nok tilbake neste år også! :)

Nå skal jeg drikke opp juicen min, lage frokost scones (oppskirft finner du HER), og ta meg en dusj mens de står i ovnen. Så blir det deilig lørdagsfrokokst med varme scones og en latte. Mmmm, gleder meg!
Både meg og Lotte hoster, T sover enda etter å ha vært på oktoberfest igår og ute er det grått og vått. Innekos frister veldig akkurat idag og heldigvis har vi absolutt ingen planer! 

God lørdag!

Ingen kommentarer: