12. nov. 2014

LITT AV HVERT!


Dagen idag har vært veldig fin. Den har virket lang og jeg har fått gjort masse! Den begynte som du kan lese i forrige innlegg, men tok en litt annen vri... Ikke lenge etter at jeg hadde skrevet det, kom det en fra forsikringsselskapet på døra. Varmekablene på badet røk for en liten stund siden og vi trodde først hele badet måtte flislegges på nytt, men nå skal visst alt være fikset og varmen i gulvet er tilbake. Må bare få limt fast igjen flisene som ble fjernet. Så dermed ble det ingen barnehagelevering. Men jeg hadde bestemt meg for å komme igang med pakkene til julekalenderene, så da ble det en liten sentertur på meg og Lotte og hun er lett å avlede så det var ingen problem å få kjøpt gaver uten at hun så hva det var! :) En liten stopp for å kjøpe kakemann hadde vi også, så det endte opp med å bli en veldig koselig liten handletur. Etterpå hentet vi Leah på skolen og gikk hjem for å lage middag. Leah hadde ønsket seg grøt, så med det, kakemenn og pakkekalendergaver, ble det en aldri så liten start på jula idag!
Vi fikk også lekt, rydda og kasta litt ting på Lottes rom, før hun skulle i bursdag på ettermiddagen.
Med andre ord, en veldig fin og effektiv dag! 
Jeg kjenner at jeg trenger den ene fridagen i uka. For å komme ajour med alt som skal ordnes i hverdagen, både innad i familien og i huset, med fritidsaktiviteter og skole/utdanning og ikke minst med bryllupet som faktisk begynner å nærme seg nå. Og også for å roe ned og ha ekstra god tid til jentene. Så jeg er veldig glad for at jeg har mulighet til å jobbe 80%.

Hadde visst mye på hjertet idag...

Har forresten også tatt litt bilder, samt planlagt og gjort klar noen innlegg som kommer iløpet av uka.
Og neste uke skal jeg ha juleverksted med Leah og noen av venninnene hennes, så tips ifm det kommer også!

Forsatt fin onsdagskveld!


Ingen kommentarer: