16. nov. 2014

PAKKEKALENDER TIPS!


To uker igjen til det braker løs og alle kalendergavene er i boks! Nå gjenstår det bare å pakke dem inn... Tenkte jeg skulle vise det jeg har kjøpt og kanskje bidra med noen tips til de av dere som ikke er helt ferdige, (og som har jenter. Er kanskje bittelitt vanskeligere å finne 24 små ting til gutter...) Jentene ville som sagt ikke ha ferdig-kalendere i år, men pakkekalender og jeg prøver og holde meg til rundt 200kr per kalender. Det er jo ikke lett, men prøver å finne ting de liker eller kan bruke og ikke bare ting som havner i en skuff. Vil heller ikke gi godteri hver dag, men holde det til lørdagene.


På det øverste bildet er tingene til Leah og på det nederste ser du Lottes. De er nokså like, for ellers blir det bare krangling. Den eneste forskjellen i år, er dukkene som er litt forskjellige og et sett fra H&M med smykke, ring og klipsøredobber til Lotte og sett med kun øredobber til Leah. Disse deler jeg forresten opp og legger i tre forskjellige pakker.

Bildene trenger jo egentlig ikke noen forklaring men det er altså godis på lørdagene, en slags barbiedukke, modellkitt som begge liker å leke med, lim som de bruker ofte når de lager ting, små chi chi og filly figurer som de samler på, klister til å feste på neglene, topsytail (for de av dere som husker det) til å lage en ny vri på hestehalen med, klistremerker, lipgloss, neglelakk, top model klistremerkebok, ballonger og perler.

Håper du fikk noen tips! Ingen kommentarer: