4. nov. 2014

VERTINNEGAVE!


I helga fikk jeg en kjempekoselig gave av min søster. Bare fordi...


Hun er så utrolig flink til sånne ting. Komme med hyggelige små gaver helt plutselig, ha med blomster når vi inviterer på middag, eller ta med blader hun abbonerer på, når vi treffes, så jeg også kan få lese de...


Teksten "sommerdag" som står på koppen passer kanskje ikke så godt sammen med en julekule, men det var en av de som manglet i samlingen min, og sånne ting vet hun! ♥ Og så syns jeg det var så fin idè å putte en julekule oppi en fin kopp og så pakke inn i cellofan, så det tipset må jeg jo dele videre. Super som vertinnegave nå i juletiden!

Tusen takk sis! 


2 kommentarer:

Unknown sa...

Så koselig ♡
Er koselig med søsken:)

Ha en fin fin kveld:)

Jatte sa...

Såååå koselig! Kjempefin:)

Ha en finfin Onsdag,
Klemmer