4. jan. 2015

GOD START!En herlig start på dagen idag, med litt trening og nå kaffe!
Etter mange dager fri, forskjøvet leggetid og lange sovemorgener, måtte vi tvinge oss opp litt tidligere idag. Jeg hadde klokka på 8, men klarte ikke å stå opp før halv 9. Ungene kom krypende ut i 9 tida og sitter ennå i sofaen foran tv`en. Men nå skal tv`en av, latten drikkes opp og resten av jula ryddes ut. Imorgen begynner hverdagen igjen og da må jula være ute.

Ha en fin dag alle!

1 kommentar:

Unknown sa...

Så fint ♡
Her tror jeg det blir problemer i morgen tidlig... planen var og øve på og stå opp tidlig denne helgen - men fikk det ikke til, hehe:)) Gruer meg til og vekke ungdommene her i huset:)

Du spurte meg og dette med "robot"avkrysningen - jeg har ikke gjort noe jeg, tror det bare dukket opp av seg selv:)
Du har den du og;)

Ha en fin fin kveld, og en herlig hverdag fra i morgen av:)