13. jan. 2015

MIN BRYLLUPSPLANLEGGER - 5 MND FØR!


Ikveld har jeg vært på bryllupsmesse og fått litt mer inspirasjon.
Oppdaterer innlegget imorgen...

God morgen!
Igår var jeg som sagt på bryllupsmesse. Masse flott å se på og endel tips fikk jeg med meg. Mens vi var der, sier plutselig min søster (og forlover); "er det ikke 13. idag?" Og jo det var det jo, og altså akkurat 5 mnd igjen til bryllupet... Så da er det jo på tide med et nytt Bryllupsplalegger-innlegg. Det ble ingen oppdatering i desember og jeg har faktisk ikke så mye nytt å melde denne måneden heller. Huff, ser for meg at de siste månedene blir travle. men jeg prøver å slappe av og tenke at alt ordner seg uansett.


Siden sist har vi endret litt på noen tidspunkt etter tips fra Terjes forlover og oppdatert forloverne med hvem vi ønsker å ha med i utdrikningslagene. Ellers tror jeg ikke jeg har gjort så mye. Invitasjonene er nesten klare og nå tenker jeg at jeg snart kan gjøre de ferdig og få sendt de ut.
Vi har behov for en ganske stor banner av noe slag til et av lokalene. Enten med bilde eller tekst. Er det noen som kan anbefale en plass hvor jeg kan bestille det?! Og så er jeg også på utkikk etter ferskenfargede servietter, som jeg ikke klarer å finne noe sted. Så tips om det blir jeg også veldig glad for hvis noen har. Vi vet ikke helt hvordan vi skal gjøre det ift hvem som skal hjelpe til med servering av mat og velkomstdrinker, samt rydde og holde styr på ting, så tar gjerne imot tips på det området også!Ingen kommentarer: