9. jan. 2015

SNOW!Idag begynte det plutselig å snø igjen! Vi fikk litt snø her på sørlandet på julaften og det varte helt frem til nyttår da alt plutselig regnet bort igjen. Idag kom det altså tilbake og det var gigantflak som dalte ned når jeg kjørte Leah til skolen og nå er det helt hvitt så langt øyet kan se....

For å få ting til å gå opp på jobb og diverse de neste ukene har vi byttet litt et par dager, så idag har jeg faktisk fri. Og siden Lotte har bursdag på søndag passet det veldig bra. På søndag blir det familiefeiring og imorgen blir det bursdag i Pluto lekeland. Vi har holdt litt igjen ift feiringer i lekeland og for Leah som har bursdag midt på sommeren har det vært veldig lett å finne andre gøye alternativer, men Lotte har vært veldig opptatt av det og ønsket seg det lenge nå, så da skal hun jo selvfølgelig få lov til det!
Uansett har jeg litt å forberede og handle inn idag, så en fridag passet fint. Og nå siden det er kommet snø, er Lotte også veldig klar for noen timer i barnehagen! Win win! 

Fin fredag til deg!
Ps. Seinere idag kommer Frost-invitasjoner som freebie-friday!

Ingen kommentarer: