13. feb. 2015

MIN BRYLLUPSPLANLEGGER - 4MND FØR!et lite glimt av brudepikekjolene...

Endel har skjedd siden sist. Bl.a. har jeg og min søster (og forlover) vært på enda en brudemesse og fått mer inspirasjon.... Her kommer en liten update på hva som er ordnet så langt:

Brudepikekjoler: 

Jeg har kikket litt rundt, men bestemte meg til slutt for å bestille noen fra etsy. Inkl. frakt betalte jeg totalt 800kr for begge to. De har kommet i posten og både jeg og mine søte brudepiker er veldig fornøyd. 


Musikk:

På bryllupsmessa hørte vi noen som spilte cello, piano og sang, som bare var såå fint. Men de var selvfølgelig opptatt 13.juni. Har veldig lyst å ha noen som kan spille litt (type taffelmusikk e.l.), evt også noen til å spille utpå kvelden, så hvis noen har lyst til å synge og/eller spille i bryllupet vårt eller kjenner noen, let me know! :)


Hår og sminke:

En god venninne av meg er frisør og har sagt ja til å ordne håret mitt. Noe jeg er veldig glad for!!
Sminke, vipper og negler er booket og skal gjøres på Klinikk Nova, en salong ikke langt fra der jeg bor. Den er også rett ved siden av det første lokalet vi skal være i, som igjen heller ikke er langt fra kirken. Altså, helt perfekt!


Invitasjoner:

Invitasjonene er lagd, printet ut og er klare til å sendes. Må bare skrive på alle konvoluttene først.


Trykksaker:

Har printet ut endel andre trykksaker også.


Papirer:

Har fylt ut nødvendige papirer og lagt det klar for sending.
Forlovererklæringene er også printet ut og ligger klare til å leveres til forloverene.


Brudekjolen:

Kjolen er det jo en stund siden jeg kjøpte, men den måtte legges opp litt og det har Terjes snille tante hjulpet meg med.


Tilbehør:

Sko og øredobber har jeg også kjøpt.


Ringer:

Ringene er bestilt og betalt og vi er veldig fornøyde begge to.Tenk at det bare er 4 mnd igjen.....1 kommentar:

Anonym sa...

Så effektiv og flink du er!! Gleder meg veldig :D

Klem fra Renate