3. mar. 2015

HEALTHY LIVING!


Jeg prøver stort sett å leve sunt, men er på ingen måte fanatisk. Jeg spiser som regel det jeg har lyst på, men velger som oftest sunne alternativer hvis det er mulig. Derfor er jeg alltid på utkikk etter inspirasjon ifm enkle sunne retter, mellommåltider, snacks og forskjellige drikker som er raske å lage og som smaker godt. Både dèt og treningsinspirasjon fant jeg i siste nr av Kamille Puls...


"Juice-kjøret" havnet jeg på for en god stund siden og jeg drikker, uten unntak, fersk juice hver eneste morgen. Og mange ganger en gang til i løpet av dagen også. Det finnes mange forskjellige kombinasjoner, og følger du en oppskrift sånn at du bruker riktig mengde -og sorter av frukter og grønnsaker som passer sammen, så smaker det helt utrolig godt!! Man kan være uheldig å blande sammen noe som ender opp med å ikke smake godt, så hvis det er tilfellet og du ikke er overbevist om at ferskpresset juice er supergodt, så må du bare finne en oppskrift og prøve på nytt. Jeg lover deg at du ikke vil angre!


Favoritten min for tiden er denne rød-rosa herligheten med bl.a. rødbeter. Du finner oppskriften i et innlegg litt lengre ned på siden, eller under kategorien "oppskrifter".

2 kommentarer:

Helene sa...

Jeg elsker Kamille puls! Jeg tror jeg må løpe og kjøpe bladet i dag <3

Unknown sa...

Skulle gjerne blitt bitt av en treningsbasill jeg og:))
Du er flink!

Ha en fin kveld:)