25. mars 2015

KJIP GÅRSDAG OG SNØ!


Igår hadde jeg en helt forferdelig hodeverk og det endte opp med at jeg gikk og la meg samtidig med Lotte kvarte over 7!! Jeg våknet heldigvis opp i bedre form og dagen idag har vært fin. Jeg har jobbet ekstra idag og skal ha fri imorgen istedet. Og med det været de melder er jeg glad jeg ikke må ut å kjøre imorgen tidlig...


Middagen min bedre halvdel var snill og laget til meg igår!

I skrivende stund er det ganske hvitt ute og jeg kjenner at jeg ikke var helt klar for snø nå altså. Vi hadde planer om å rydde ute rundt huset og på terrassen til helga, men nå spørs det... Vi får se an og håpe det som legger seg av snø forsvinner raskt igjen.


1 kommentar:

Unknown sa...

Huff da, sånne dager er ikke noe godt!
Bra du er bedre :))
Så skikkelig godt ut:)