18. mars 2015

RAINY DAY!


Hei!
Fridag og litt tid til bloggen igjen. Det regner ute, så da kan jeg være inne med god samvittighet og tenne lys og kose meg! Denne uka er fylt opp med både det ene og det andre. Idag har jeg bl.a. allerede vært på foreldresamtale i barnehagen og hos legen. På mandag var det fau/foreldremøte med vurdering av skolen, imorgen er det foreldresamtale på skolen og på fredag er det klassefest. Bl.a....

Men sånn er det jo. Noen dager og uker er mer travle enn andre. Og da setter jeg ekstra stor pris på fridagen min midt i uka. Veldig deilig med et lite pusterom for hente seg litt inn igjen. Idag skal både Leah og Lotte ha med seg noen hjem etter skole og barnehage og i kveld kommer mammagruppa fra Leahs klasse på besøk, så kanskje jeg må få rydda litt også.
Jeg har en tendens til å rydde et og et område. På bilde over f.eks er sofahjørnet nå ryddig. Neste blir spisebordet og så den andre delen av stua og så kanskje litt på kjøkkenet osv....  Hvis jeg er sliten på kveldene og bare vil slappe av foran tv`en rydder jeg gjerne bare akkurat der vi sitter, tørker av bordet og tenner lys. Så er det ihvertfall fint rundt meg og lettere å glemme alt det andre! :)

Ingen kommentarer: