13. apr. 2015

MIN BRYLLUPSPLANLEGGER - 2 MND FØR!

Hjelp! Bare to mnd igjen!!!

Tida går bare så utrolig fort. Eller ihvertfall føles det sånn.
Har handlet inn endel småting og detaljer siden sist. Noe er selvfølgelig hemmelig, men her kommer en liten update.


Dekketøy:

Vi har fått låne tallerkner og bestikk.
Glass må kjøpes, men er ikke gjort enda.
Servietter er bestemt. (Tror jeg...)Barnebord:

For å plass til alle, har vi nå bestemt oss for å ha et barnebord.
De minste må jo ha litt ekstra stæsj, og det er ordnet.Ønskeliste/Gaveliste:

Ønskeliste har vi også fått ordnet nå.
Vi ønsker oss penger til bl.a. reise, men vi har også lagt ut lister i et par butikker.

6 Hand Stamped Spoons Inspirational Vintage by BeachHouseLiving, $62.00

Ellers har jeg min lille To-do liste som jeg følger. Noen dager krysser jeg av ting og andre dager legger jeg på ting. Så den er i grunnen ganske lang. Men forhåpentligvis får jeg krysset av alt innen den store dagen kommer....

Til slutt må jeg tipse om www.mitt-bryllup.no En super planleggingsside hvor du kan opprette en egen side og holde styr på det meste ifm bryllupet. Jeg bruker min side og har lagt inn både budsjett og program for dagen/kjøreplan. Veldig enkelt og greit og du kan legge inn så mange "poster" du vil.
Ønskeliste, gjesteliste, bordplassering og bryllupsblogg er blant noe av det andre du kan registrere der. Verdt en titt om du planlegger bryllup. Og alt er gratis!Ingen kommentarer: