20. mai 2015

IGJEN!


Triste tunge dager hos oss...
Nok en gang skulle vi måtte oppleve å miste katten vår pga påkjøring.
Det er bare så utrolig trist og tragisk at jeg nesten ikke orker...
Sjønne, snille, gode Fillip. Snillere og mer kosete katt skal man leite lenge etter!!
Lotte er heldigvis såpass liten at hun tar det veldig greit, men Leah derimot... Jeg har så utrolig vondt av henne! Så nå har vi kun en katt igjen, og jeg har nesten like vondt av henne. Stakkar, går og leter etter han og oppfører seg ikke som normalt...
Har noen tips ift hva som er best og gjøre for den gjenlevende katten??
Skaffe en ny katt? Eller blir det kanskje bare feil?!...

Dette er bare såå utrolig trist, og spesielt nå som alt egentlig burde være fint, med under en mnd igjen til bryllupet! Jeg klarer ikke helt fokusere og blir nesten litt likegyldig til ting. Høres jo helt rart ut, men det er utrolig hvor glad man blir i dyr og plutselig er bare en del av hverdagen og livet vårt borte...

Men idag skal jeg ha prøvetime til brudesminke, så da jeg bare prøve å tenke på noe annet!

Håper din dag er bedre enn min!


Ingen kommentarer: