31. mai 2015

MIN BRYLLUPSPLANLEGGER - 2 UKER FØR!


Ja igår var det akkurat 2 uker igjen til bryllupet. Dagen løp fra meg, så derfor postes innlegget nå idag.
Det går i detaljer og trykksaker nå den siste tiden. Og innkjøp av småting. Alt det store er i boks, men detaljene gjenstår altså. Bordplasseringen er ferdig og bordkart er skrevet ut. Så nå er alle gjester nødt til å komme altså, hehe! Må innrømme at jeg ikke føler at jeg har absolutt alt under kontroll, men så er det jo mye som ikke kan gjøres før de siste dagene, så jeg tror nok vi skal komme greit i mål til slutt!


Kan jo ikke røpe for mye av hvordan ting blir, så detaljer og andre ting får komme i egne innlegg etter bryllupet! Jeg har googlet og lest masse blogger og diverse for å finne inspirasjon og tips på ting jeg har vært usikker på, og derfor vil jeg gjerne dele mine tips og hvordan vi har valgt å gjøre det. Så det blir nok endel "etter-bryllupet-innlegg" i løpet av sommeren!

Ps. En ting som ennå ikke er i boks er en "ekstra" bryllupskake. Vi har brukt endel penger på bryllupskaka vi skal ha på kvelden, men vi skal jo som sagt ha to feiringer, så vi trenger en kake til formiddagen også. Jeg ønsker ikke å ha en stor bryllupskake da, men ser for meg en rosekake ala bildene under. Men siden vi har brukt mye på den andre kaka, hadde jeg lyst til å holde den andre på rundt 500 (+/-), men finner ingen plass å bestille fra. Så har du noen tips, eller kunne tenke deg å bake en til meg, så hadde jeg satt veldig stor pris på det! 
3 kommentarer:

Unknown sa...

Så gøy med bryllup og planlegging:)
Men jeg tipper det skal bli greit å bli gift og ferdige og, hehe:)
Gleder meg til å lese tipsene dine, og ikke minst se litt bilder fra dagen - håper vi får se litt:)

Ha en fin søndag:))

Ingvild B sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ingvild B sa...

Lykke til med innspurten ♥

Ser ut som du hadde et festlig utdrikkingslag
(og så utrolig langt hår du har fått!!)

Klem